Leidse Hofjesconcerten 2022

Leidse Hofjesconcerten 2022

Wanneer

3 september 2022 - 4 september 2022    
12:00 - 18:00

Evenement type

Leidse Hofjesconcerten 2022

De Leidse hofjesconcerten kunnen weer plaatsvinden in de mooist denkbare decors en openluchtpodia van Leiden. Het programma combineert een diversiteit aan muziekstijlen, talenten en natuurlijk is er ook genoeg muziek voor kinderen. De Leidse Hofjes Concerten brengen cultuur, historie en muziek samen. Twee dagen lang genieten van uiteenlopende genres, van wereldmuziek tot pop en van jazz tot klassiek en meer! In 2022 zijn er voor de Leidse Hofjes Concerten vier nieuwe themalijnen ontwikkeld, waar alle verschillende optredens in zullen worden ondergebracht.

Één van de thema’s is Sound & Space: Ieder hofje is uniek. Niet alleen qua sfeer en historie, maar ook op het gebied van akoestiek. De uitvoering van een muziekstuk is dus afhankelijk van de ruimte waarin het wordt gespeeld. Moet het zachter, sneller, harder of langzamer gespeeld worden? Voor Sound & Space schrijven componisten een ruimtelijke compositie voor een specifiek hofje.

Prijs:

€20,00

Tickets:

Koop via de volgende link: https://leidsehofjesconcerten.nl/tickets/

Locatie:

Verschillende plekken in het centrum
Zie plattegrond: https://leidsehofjesconcerten.nl/wp-content/uploads/2022/08/Leidse-Hofjes-Concerten-2022_Plattegrond.pdf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.