Van Rijn Festival

Van Rijn Festival

Wanneer

9 september 2022 - 12 september 2022    
20:30 - 12:00

Waar

De Burcht
Van der Sterrepad 5, Leiden

Evenement type

Van Rijn Festival

Het OpenluchtHotel bestaat alweer 12,5 jaar! Dat wordt gevierd met een extra editie van het OpenluchtHotel a/d Rijn. Dit is je kans om de nacht door te brengen onder de sterrenhemel op of rondom de monumentale burcht van Leiden. Ieder bed is een uniek ontwerp van een Leidse kunstenaar of vormgever. De overnachting is inclusief een cultureel avondprogramma, het beddengoed en een heerlijk ontbijtje in de ochtend.

De meeste openluchthotelkamers zijn voor twee personen, maar je kunt ook reserveren als je alleen of met een groep wilt komen slapen. Fields of Wonder houdt zoveel mogelijk rekening met de weersverwachting. Toch vragen we je om zelf ook goed voorbereid te zijn op bijvoorbeeld kou of regen.

OpenluchtHotel
Het OpenluchtHotel is al 12,5 jaar een uniek evenement voor een breed publiek uit alle lagen van de samenleving. Dat doen we met speciale aandacht voor maatschappij, kunst, vormgeving en natuur. De Burcht van Leiden wordt tijdens het van RIJN Festival voor drie nachten omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel. De monumentale burcht ligt als een parel verscholen tussen de Oude en Nieuwe Rijn en vormt een oase van rust in het centrum van de stad. Op deze dagen vormt het ook het kloppend hart van het OpenluchtHotel waar in een sfeervolle ambiance culturele en romantische ontmoetingen plaats kunnen vinden. Het avondprogramma verschilt per avond, maar staat altijd garant voor een wonderlijke mix van poëzie, muziek, dans en wellbeing.

Prijs:

€100,00

Tickets:

https://fieldsofwonder.nl/voorstellingen/144-openluchthotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.